sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Kaurakeksit fariinisokerilla/ Havreflarn med farinsocker

Perinteiset kauralastut pienellä muunnoksella:

80 g voita
2 dl kaurahiutaleita
1 rkl vehnäjauhoja
1 rkl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 rkl vettä
ripaus suolaa

Sulata voi, sekoita sekaan sokeri, sitten muut aineet. Nosta nokareiksi leivinpaperille. Huom, leviävät uunissa melko paljon. Paista 175 C 5-10 min. Anna jäähtyä pellillä./



Traditionella havreflarn med litet omslag:

80 g smör
2 dl havregryn
1 msk vetemjöl
1 msk potatismjöl
1 tsk bakpulver
1 msk vatten
en nypa salt

Smält smöret, blanda in socker, sedan de andra ingredienserna. Gör små högar på bakplåtspappret. Obs,  kakorna sprider sig ganska mycket i ugnen. Gräda i 175 C i 5-10 min. Låt svalna på plåten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.



Kiitos kommentistasi! :)