sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Isänpäiväkakku

Isänpäivän kunniaksi tein kukkakeon (keon ja kedon),  perhosilla. Keko-muoto tuli vähän vahingossa kun ilman ohjetta tehty taikina kohoili melko holtittomasti. Päätin siten säilyttää muodon valmiissa tekeleessä! 

Pohja oli, kuten sanottu, jotakuinkin improvisoitu suklaakakku, sisältäen mm. 100 g sulatettua tummaa suklaata. Kostutus tapahtui schweppes tonicilla, jottei makeutta tulisi liikaa. Täytteenä passionhedelmä-rahka-kerma-seos, jota jämäköitin pussillisella Dr. Oetkerin vegegeliä. Niille, joille vegegel on vieras tuote kerrottakoon, että se on kasvisversio liivatteesta. Kakku on päällystetty vaahtokarkin makuisella kaulintamassalla. Maku oli täyteläinen, mutta ei ylimakea, ja sikäli juuri omaan makuuni. 















Tuossa todisteita kokemattomuudestani......--->       On se vaan varsin haastavaa saada tuo alareuna siistiksi! Levy repeytyi pienestä halkeamasta lähtien, ja eihän sitä voinut sitten enää pelastaa. Onneksi repeämä ei sanottavammin kokonaisuudessa erottunut. Lisää pyyhkeitä annan itselleni siitä, etten pyyhkinyt tomusokereita lautaselta huolella. Mutta kun en jaksanut! :D Ensi kerralla sitten taas uutta pyrkimystä kohti täydellisyyttä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.



Kiitos kommentistasi! :)