tiistai 6. marraskuuta 2012

Kääretorttu

Ystäväni ollessa kyläilemässä päätimme tekaista pikaisen jälkiruuan, ja siinä kohtaa on kääretorttu aina yksi parhaista vaihoehdoista! Aikaa siihen kuluu parhaimmillaan vain puolisen tuntia ja lopputulos on yleensä vähintäänkin mieluisa, etenkin jos täytteessä puhutaan kermavaahdosta... 

Tähän torttuun tuli tavallisen vaalean pohjan päälle itse tehtyä omena-inkiväärihilloa, äidin tekemää punaherukka-vadelmahilloa ja Flora vispiä. Vispillä pursottelin reunatkin, kun sitä sattui riittämään. Pitihän tällainen hieno tilaisuus käyttää pursottamisen harjoitteluun! ;) Haastava tuo koripunospursottelu, mutta parhaimmillaan todella näyttävä! Koristeet kaivelin laatikon pohjalta, ne ovat marsipaania/sokerimassaa värjättynä pastaväreillä. 


Peruspohja: 

4 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.



Kiitos kommentistasi! :)