keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Joulupäivittelyä vielä...

Joulun alla kävin haistelemassa tunnelmaa romanttisessa Wienissä, josta ohessa muutama kuva. Joulumarkkinoita Glühwein-kojuineen löytyi kaupungin joka nurkalta; herkkua oli varsin monenlaista! Tarkkailin pipareiden koristeluja tiukalla silmällä, ja oli varsin kirjavaa; kotikutoisten pursottelujen lisäksi näkyi mm. taidokkaita pitsikuvioita. Koristeellisia kakkuja tai muita leivonnaisia sen sijaan ei juuri näkynyt. Panostus on tuossa kahvilakulttuurin kultakaupungissa selkeästi enemmän maun kuin ulkomäön puolella.

Oma tämän joulun piparikokeiluni näkyy tuossa alla. Talon sijaan siitä tuli tänä vuonna enemmänkin koirankoppi! Asukki laitettiinkin sitten poseeraamaan tyytyväisenä edustalle. Ehkä jo ensi vuonna muistaisin piirtää kaavaan myös välikaton, viime vuonna tein nimittäin saman mokan... :D Ihanan epätäydellistä kaikenkaikkiaan, onpahan taas ensi vuonna, mistä parantaa!

Tässä kokeilin elämäni ensimmäisiä kertoja oikeaoppisella pikeerillä koristelemista. Se tuntuu perinteisesti käyttämääni sitruunamehukuorrutteeseen verrattuna ihanan jäykältä; on helpompi tehdä pieniä yksityiskohtia. 


Huomaa alustana toimiva sika. ^_^


Tässäpä sitten mallia Wienin tyyliin:
 
Herkkuja joulutorilla Rathausilla:


Valaistusta kävelykatu Grabenilla:

Jouluvaloja oli joka lähtöön:Jouluruusu. Ei liity aiheeseen, mutta on hieno!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.Kiitos kommentistasi! :)